miercuri, 22 februarie 2012

InuYasha

Link de Download : InuYasha S1



Link de Download : InuYasha The Final Act S2 

Toradora! Download

Link de Download : Toradora!

The Melancholy Of Suzumiya Haruhi

Link de Download : The Melanholy of Haruhi Suzumiya  S1


Link de Download : Suzumiya Haruhi no Yuuutsu S2



Wallpapers-uri










The Melancholy of Haruhi Suzumiya

E imposibil sa nu fi auzit de

The Melancholy of Haruhi Suzumiya


:)) In primul rand , daca vei cauta "anime" pe google iti apare personajul principal Haruhi :) La fel daca scrii doar "Haruhi" apar tot felul de poze numai cu ea :)) Deci sa revin .Povestea : 
The Melancholy of Haruhi Suzumiya ( Suzumiya Haruhi no Yūutsu) este titlul anime-ului din 2006 despre o fată care, fără să știe, deține puterea de a schimba realitatea. Povestea este bazată pe o serie de romane, primul purtând același nume. Adaptarea anime, regizată de Tatsuya  Ishihara și produsă de Kyoto Animation, urmărește acțiunea primului roman, prezentată în 6 episoade, iar alte 7 bazate pe acțiunea celui de-al doilea roman (The Sigh of Haruhi Suzumiya), al 3-lea (The Boredom of Haruhi Suzumiya), al 5-lea (The Rashness of Haruhi Suzumiya) și al 6-lea (The Disturbance of Haruhi Suzumiya). Al 9-lea episod, "Someday in the Rain", a fost o nouă poveste scrisă special pentru anime de Nagaru Tanigawa, autorul poveștilor. Al 14-lea episod al seriei a avut preimera în Japonia pe 2 aprilie 2006 și a fost difuzat până pe 2 iulie 2006

Eu una nu am vazut anime-ul , dar o sa ma uit. Este pe tot internetul :))








Va puteti da seama din poze cine este Haruhi.

Banner

Sper sa va placa banner-ul , facut de mine :)) In 3 min. Nu e o opera , dar dupa sa nu fiu acuzata de furt daca iau vreunul de pe net.

marți, 21 februarie 2012

AMV-uri

Sa prezint din nou cateva AMV-uri dragute.

Fairy Tail AMV : NaLu couple


Kampfer and Sekireri AMV : 


Sper sa va placa :D


Un video foarte amuzant de exagerat , cu o melodie super :

Lucy si Naruto =))
Gray si Haruhi =))

Fairy Tail OVA

Din cate cred ca stiti , la fairy tail pe cat este on-going anime-ul , un film dar si 3 OVA-uri. Pe 17 Februarie a fost gata al 3 -lea ova. Deocamdata pe net se gaseste RAW.  Din cate am inteles pe myanimelist , este vorba despre amintiri. Titlul : Fairy Tail Memories Day. Primul este legat despre o comoara , unde Lucy este in centrul actiunii , pentru a cauta o comoara in Fairy Hills , locul unde stau fetele din Fairy Tail. Al 2-lea ova este despre cei din Fairy tail la scoala. Contine foarte multa comedie , iar cum am spus deabia astept sa vad al 3-lea OVA. Sper ca pana in wekeend sa fie tradus in engleza.

Din cate se observa , creatorul i-a facut sanii exagerati de mari doar lui Lucy. :))



Iar pentru al 3-lea nu se gaseste ,nu se afla :))